Eskebjergvej 86, Kaldred, 4593 Eskebjerg

194 m2 totalistandsat villa med flot haveanlæg, garage, anneks og opvarmet pool

-
Komplet istandsat ejendom med mange lækre tilvalg og detaljer. Her er brugt meget tid og mange penge på at tingene er i orden, og der er fine rapporter helt uden K2 eller K3 bemærkninger på boligen.

Huset er ombygget og moderne indrettet med store lyse rum og sammenlagte værelser, der dog kan reetableres igen, og man har også mulighed for en separat afdeling med egen indgang. P.t. er der 2 soverum plus et rum med adgang udefra, et garderoberum, bryggers, toilet, badeværelse, stort køkken alrum og en opholdsstue med et fantastisk lysindfald fra to sider med udsigt til både for- og baghave.

Kort beskrevet er der i perioden 2003-2018 blevet udskiftet kloakering, vandledning, el-installationer, eternittag, tagrender, maghoni vinduer, døre, gulve, Kvik-køkken med både skabe og skuffer, Miele hvidevarer og Grohe armaturer, lækkert badeværelse med Vola elementer, fjernbetjente LED loftspots, efterisolering, gulvvarmestyring, (også styring af varme til poolen), automatiseret Økofen 32KW pillefyr, blødgøringsanlæg for vand, Cyclovac centralstøvsugeranlæg, opvarmet swimmingpool, opvarmet poolhus/anneks samt stort flot haveanlæg med gårdsplads, fliseterrasser, græsplæne, højbede og drivhus.

De mange forbedringer går nærmest fra ydersten til ydersten i boligen samt videre rundt i hele haveanlægget, hvor her er god plads med over 1500 m2, der er yderst nemt at vedligeholde. Rummelig gårdsplads til flere biler, båd, trailer og motorcykler, skønne fliseterrasser der passer til solens bane. 63.000 liter swimmingpool med 13 m2 anneks og 26 m2 garage/værksted med elport. Her er installationer for varme, vand og el placeret.

Der er fibernet på adressen, masser af gode stier i området, kort vej til skov og strand, 2,5 km. til indkøb, ca. 30 min kørsel til Holbæk og en time til København.

Mulighed for ændring af status til sommerhus, hvis dette ønskes. Sælger er også gerne behjælpelig med evt. ændring af antal soverum.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.