Sandløkken 33, 2791 Dragør

Fantastisk enderækkehus med havudsigt

Her får I et lækkert enderækkehus fra 2006, som er lige til at flytte ind i.
Huset er beliggende som en af de sidste huse mod engen og vandet. Huset ligger forskudt i forhold til de andre rækkehuse, og det gør at man har en fantastisk udsigt fra alle værelser på 1. sal samt fra den store terrasse.

I stueplan indeholder huset en entre, pænt lyst gæstebadeværelse, stor lys stue i åben forbindelse med køkken samt et bryggers.
På 1. sal finder I et stort lyst badeværelse med bruseniche, 2 gode børneværelser samt et stort soveværelse, desuden er her også en dejlig stor vestvendt altan med fantastisk udsigt over engen og vandet. Der er endvidere mulighed for at udnytte 2. salen hvis man ønsker det.

Da huset er et enderækkehus, er der have rundt om huset, hvilket giver mere plads til hele familien, det gør det også nemmere at bruge haven på begge sider af huset. Der er både have mod øst, syd og vest, hvilket vil sige at man har solen hele dagen.

Det skal desuden nævnes der er indsat nyt fyr i 2019, der er genvex samt gulvvarme i hele huset. Der er 3 markiser ( 2 i stuenplan samt en på terrassen på 1. sal), der er nyt filt og nymalet i hele huset, køkkenet er opdateret med nye låger, skuffer, bordplade, vask og amartur samt en del nye hvidevarer. Bryggerset er også renoveret med ny bordplade, armatur, vask og helt ny tørretumbler og vaskemaskine.

Husets standard er klart i den helt høje ende og bør ses.

RIng eller skriv endelig for en fremvisning.

VI glæder os til at byde jer velkommen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.