Søvej 120, 2791 Dragør

Hyggeligt og charmerende hus på lukket vej

-
For enden af lukket villavej ligger dette hyggelige træhus. Her kan børnene roligt lege på vejen uden man behøver at være nervøs for gennemkørende trafik.
I dette hus er der mange muligheder. Huset er beliggende få hundrede meter fra vandet, og den lange badebro, hvor hele familien kan boltre sig om sommeren. Der er masser af børn i området, og inden for ganske kort afstand har I også adgang til den nye legeplads, tennisbaner mv.
Når man kommer ind i huset, får man en hyggelig følelse, der minder om at være i sommerhus. Huset har gennemgået en renovering i 2017 og indeholder en entre og et dejligt lyst køkken. Køkkenet er i åben forbindelse med vinkelstuen, som bl.a. indeholder en brændeovn som både kan bruges til opvarmning eller bare til hygge. Da stuen er mod syd og vest er der et dejligt lysindfald som lyser hele køkkenalrum og stue op.

I den anden ende af huset, er der et stort soveværelse, samt et rigtig fint børneværelse og endeligt et rigtig pænt og lyst badeværelse.
Huset bliver opvarmet med elvarme, men der er installeret varmepumpe, og sammen med pejsen kan man godt varme huset op kun med varmepumpen.
Hvad enten man beholder huset eller bygger nyt, så er grunden beliggende så man har have mod syd og vest. Her er altså rig mulighed for at komme ud og nyde den dejlige danske sommer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Søvej 120.
~

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.