Dværghøjen 3, 4700 Næstved

153 m2 ombygget og totalistandsat 1-plans villa på Åsen

-
"Som at bo et nyere hus i et ældre kvarter midt i byen".

Her er en sjælden mulighed for at købe en gennemrenoveret villa, beliggende i det attraktive og centrale område Åsen i Næstved. Her kan man flytte direkte ind i skønne og moderne omgivelser med mange tilvalg og detaljer som i nyere huse, og samtidig bo med kort afstand til byens butikker og spisesteder, togstation, stadion m.m. Ligeledes er man tæt på det store skovområde Fruens Plantage, og har kort vej til Gavnø Slot og Park, byens golfcenter samt til de større hovedveje og motorvejen.

Huset har gennemgået en komplet istandsættelse for knap 1 million kr fra 2006 og frem, og fremtræder i dag i skønne og moderne rammer. Opholdsstuen er udvidet med loft til kip, og er lysnet op med en glaskarnap plus glasparti i gavlen, der giver en fantastisk udsigt til haven. Der er et praktisk åbent køkken med mange skabe og skuffer, integreret ovn og køle/fryseskab. Huset har tre soveværelser ud af oprindeligt fire, da to af dem er lagt sammen til et værelse med walk-in garderoberum. Rummeligt bryggers anlagt ved indgang fra indkørslen, og yderligere både gæstetoilet og badeværelse. Flot Tilstandsrapport uden K2- eller K3-bemærkninger på beboelsen.

Listen over forbedringer er lang og beskrives her i korte træk:

El-installationer er udskiftet til styring over relæer samt fremføring af jord til kontakterne. Alle el-installationer er forberedt til IHC styring. Varmeanlæg er udskiftet til vandbåren gulvvarme på nær entré, og flisegulve er udgravet og ilagt 300 mm sundolitt rionet og gulvvarmeslanger. Nyt gasfyr er opsat i 2012 og ny vandvarmer, vandinstallationer er udskiftet til pexrør / rør i rør. Vinduer er udskiftet til lavenergiruder og centralstøvsugeranlæg er installeret. I alle rum er opsat nye lofter og lagt nye gulve, udskiftet køkken med hvidevarer, bad og gæstetoilet med væghængt toilet. Stort fællesrum med loft til kip (køkken – spisestue og stuer). Soveværelse med walk-in closet og værelse med stor skabsvæg med skydelåger fra væg til væg.

Til sidst kan nævnes en nem og velpasset have, en skøn overdækket fliseterrasse og flisebelagt indkørsel samt udhus med god plads til opbevaring.

Bemærk mulighed for hurtig overtagelse.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.