Brandsbjerg 42, 4400 Kalundborg

129 m2 totalistandsat fuldmuret villa med fri panoramaudsigt

-
Flot og gennemført istandsat villa med en af de bedste beliggenheder på toppen af Kalundborg, med en fri og ugeneret udsigt over byen og vandet, helt fra inderfjorden ud til Asnæs og over til Fyn i baggrunden.

Ejendommen ligger fredeligt og tilbagetrukket med direkte adgang fra baghaven ud et skønt naturområde, og har herved en fantastisk ugeneret og naturrig placering, selv om det også er centralt i byen med kort vej til indkøb og transportmuligheder, samt havnen og fjorden.

Huset har gennemgået en stor renovering hvor det meste er udskiftet både ude og inde, og hvor der er benyttet lækre og dyre løsninger, tilvalg og detaljer. Her er bl.a. Invita Køkken, Aubo elementer i bryggers samt bad og toilet med flotte hansgrohe armaturer. Badeværelset har kombi-gulvvarme, så der kan skiftes imellem fjernvarme og elvarme, og der er blødgøringsanlæg til vand, IHC elkontakter med lysdæmpere (Stand-Alone), og solcelleanlæg for lavere driftsudgifter. Listen over forbedringer er lang og skal opleves ved selvsyn.

Indretningen er åben, lys og moderne i let forskudte plan med fokus på beliggenhed og udsigt. Her en skøn stue med stort vinduesparti og udgang til terrasse og forhave. Delvis åben køkken med spiseplads, rummelig badeværelse og gæstetoilet, to soveværelser, et depotrum og stort bryggers/vaskerum med adgang fra både hus og have.

Grunden er på 1.231 m2 med en nem anlagt for- og baghave med græsplæne, buske, træer, udhus, og en stor fliseterrasse og indkørsel rundt om huset. God plads til parkering ved boligen samt garage ved vejen.

Alt i alt en ejendom med en fantastisk flot udsigt, en ugeneret og central beliggenhed og meget nem vedligeholdelse.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.