Røsnæsvej 148A, 4400 Kalundborg

273 m2 klima- og energivenlig bjælkehus med udsigt over vandet

-
Stort og flot bjælkehus fra 2003 bygget i de bedste materialer, og med helt unikke tilvalg og detaljer man ikke finder andre steder. Alt på ejendommen emmer af "custom made", og viser en gennemført stil fra A-Z. Hertil en fantastisk udsigt over vandet fra stueplan og 1. sal.

Huset er opført i finsk fyrretræ i høj kvalitet med sprossede energivinduer og sort tegltag. Det opvarmes via gulvvarme med kombineret fjernvarme og varmepumpeanlæg samt Genvex varmegenindvinding. Energimærke er klasse A2010.

Boligarealet er på 172 m2 + 101 m2 underetage med adgang både inde- og udefra, og alle 3 plan har masser af plads og muligheder for lige præcis den indretning der passer en godt. Der er indeholdt en registreret erhvervsdel på 47 m2, der giver mulighed for f.eks. hjemmearbejdsplads med kontor, klinik, showroom og lignende.

Det særlige lys og miljø skal opleves, her er højt til loftet (loft til kip) med fine loftspots, og et væld af spændende og gedigne materialer, plankegulve og italienske klinker, bordplader i massiv træ og terrazzosten m.v. Indretningen er i stueplan med en stor åben stue og køkken alrum, to soveværelser og et badeværelse. 1. salen har også en stue, to værelser og et badeværelse. Fra køkkenet er der udgang til en overdækket terrasse, og fra 1. salens stue og værelse er der udgang til terrasser med udsigt ud over vandet. Underetage/kælderplan er indrettet til dagligdags brug med fuld lofthøjde, og her er et stort hobbyrum eller værksted, to gode ekstra rum, toilet, stort bryggers og et teknikrum hvor installationerne er placeret.

Der er gode tilkørselsforhold til ejendommens gårdsplads og carport under terrassen, og rundt om huset er en virkelig skøn og rummelig have med græs buske og træer, og ganske lidt vedligeholdelse. Samlet set en meget unik og rummelig bolig med en central beliggenhed i forhold til strand og vand, offentlig transport, skole og indkøbsmuligheder, flere skønne grønne områder og den lokale golfbane. Kort afstand ud til hovedvejene, og den snart færdigbyggede motorvej mod Roskilde og København.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.