Havnevej 19B, Havnsø, 4591 Føllenslev

Helårsgrund i 1. række til vandet med enestående udsigt

-

Her er en fantastisk mulighed for at opføre drømmeboligen direkte til strand og vand, og med den skønneste udsigt til solnedgang over Nekselø og Sejrøbugten lige ved siden af Havnsø Havn.

Grunden sælges som helårsgrund til byggemodning af køber, der kan vurdere om der ønskes en helårsbolig, ansøges om flexboligtilladelse eller ændres status til sommerhus. En enestående mulighed for at bygge en sand perle af en ejendom med panoramaudsigt og direkte adgang til stranden og vandet, og med gå afstand til havnen, indkøb og offentlig transport. Der kan bebygges i 1,5 plan, og med en grundstørrelse på over 2.000 m2 er her god plads.

Bemærk at der sker en mindre arealændring jf. nærværende skitsetegning og oversigtskort. Sælger har ligeledes tilkøbt jord fra naboejendommen til højre, så der er gjort klar til indkørsel langs ejendommen til venstre, som sælger i øvrigt også har udbudt til salg. Ejendommene kan også købes samlet, ring for pris.

Grunden ligger dejlig ugeneret og tilbagetrukket fra hovedvejen, så naturen kan nydes i fred og ro. Sælger har netop fået godkendt kystsikring langs stranden foran begge matrikler, og drivhuset på nabogrunden bliver nedtaget, så udsigten åbnes yderligere op.

Kom forbi os og oplev stedet, og se på mulighederne for at bygge jeres nye hjem beliggende lige ud til vandkanten.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.