Havnevej 19A, Havnsø, 4591 Føllenslev

Skøn ejendom i 1. række til vandet. Villa + værkstedshal

-
To spændende ejendomme der sælges samlet, og giver muligheder for helårsbolig, flexbolig, hjemmeerhverv og pladskrævende interesser. Alt sammen med en fantastisk beliggenhed i 1. række til strand og vand, og med panoramaudsigt over bølgen blå imod Sjællands Odde og Ordrup Næs, Nekselø Samsø og Havnsø Havn. Nyd sommeren på terrassen med solnedgang over Nekselø.

Første ejendom er en 220m2 værkstedshal og lagerbygning, som er godkendt til erhverv og ligger praktisk placeret forrest med nem adgang fra vejen. Bygningen har masser af plads og højt til loftet. 5,65m i maksimal højde og skydeport med 3,20m i højdemål og 5,85m i breddemål. 6 disponible rum ud over hallen samt køkken bad og toiletforhold. Støbte gulve, hydraulisk kran og ekstra kraftig el er indlagt. Porten kan evt. flyttes til gavlsiden.

Villaen er på 134 m2 bolig + 55 m2 højloftet kælderplan og garagedel med skydeport. Boligen har fået en flot løbende modernisering, og rigtig meget er udskiftet og opgraderet som det også fremgår af billederne. Alt er indflytningsklart, og der kan indrettes med op til 3-4 soveværelser, 2 badeværelser bryggers og indgangsparti samt et skønt spisekøkken og en rummelig opholdsstue med udgang til en udsigtsbalkon.

Driftsøkonomien for boligen er yderst fornuftig, og der er lagt jordvarme samt solceller på taget af erhvervsbygningen. Flot tilstandsrapport og energimærke klasse B med et beregnet årsforbrug i 2016/2017 på kun 2.210 kr. med det overskydende salg af el. Så rigtig god økonomi og fin stand hele vejen rundt, og vi håber at disse to ejendomme kan opfylde jeres behov og drømme. Her er i hvert fald muligheder nok.

Bemærk at nabogrunden på Havnevej 19B også er udbudt til salg, og kan tilkøbes hvis det ønskes. Ring for samlet pris.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.