Klempegårdsvej 97, Nr. Dalby, 4140 Borup

1-plans villa med plads til 4-5 vær. beliggende på en lukket vej nær åbne marker

-
140 m2 skøn villa med havestue, carport, udhus og hønsehus, samt en god og fredelig beliggenhed i et hyggeligt villakvarter, der ligger direkte ud til åben marker.

Huset byder på 4 soveværelser og en stor vinkelstue i direkte forbindelse med et velindrettet køkken, og et bryggers med egen indgang. Vinklen i stuen kan eventuelt ændres til et ekstra værelse, eller der kan åbnes op til stue og køkken alrum. Stuen har også adgang til en stor havestue, og der er 2 badeværelser med henholdsvis brus og badekar.

Boligen er i god stand. Taget er tidligere afrenset og malet, der er efterisoleret på loftet, enkelte vinduer er udskiftet sammen med køkken og badeværelse, og husets energiniveau har fået et nøk op med energimærke C. Huset opvarmes med luft til vand varmeanlæg via varmepumpe, og suppleres med en træpilleovn. Nem og overskuelig have med frugttræer, buske og bede, græsplæne og fliseterrasser.

Fra området i Nr. Dalby er der ca. 3 km. til Borup med butikker, privat- og kommunal skole, bibliotek og et stort idrætsanlæg samt tog til Roskilde og København. Der er cykelsti til Borup og til Kimmerslev sø, hvor der om sommeren er mulighed for at bade og fiske. Svenstrup Skovene ligger nærmest udenfor døren, og der er kort vej til motorvejen imod København og Odense.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.