Tjørnhøjsvej 8, 4281 Gørlev

130 m2 istandsat murermestervilla + 35 m2 muret garage med fuld kælder og 21m2 udhus

-
Flot istandsat og tilbygget murstensvilla med mulighed for 3-4 soveværelser, en dejlig lukket og fredelig have samt muret garage med fuld kælder, og muret udhus med opdelt værksted og depotrum.

Huset er beliggende på en stille villavej i et eftertragtet kvarter, tæt på Gørlev Skole, Gørlevhallen, Gørlev Idrætsefterskole, Rørmosecentret og byens butikker, samt kort vej til bussen og ud til hovedvejen mod Kalundborg og Slagelse, og motortrafikvejen mod Holbæk Roskilde og København.

Ejendommen er virkelig flot vedligeholdt, den er blevet tilbygget i stuedelen og har løbende fået udskiftet og moderniseret det meste rundt både inde og ude. Tag og vinduer, plankegulve fyldningsdøre, lofter og stikkontakter, køkken og bad/toilet elementer, og husets centralvarmeanlæg er blevet opgraderet med luft til vand varmepumpe, der giver en god driftsøkonomi.

Indretningen er noget nær perfekt med et fantastisk og moderne køkken alrum, der har adgang direkte til garage med en praktisk kælder. Her er vaskerum og et disponibelt rum. I huset er ekstra stor og rummelig opholdsstue med en flot tilbygning med loft til kip og udgang til haven. Toilet forhold på begge etager og 3 fine soveværelser på 1. sal samt et flisebadeværelse med bruseniche.

Haven er dejlig aflukket og meget fredelig i forhold til støj fra større veje. Den er nem at vedligeholde, så man kan slappe af og nyde fritiden. Her er en overdækket terrasse, og et stort muret udhus til f.eks. værksted og med god plads til opbevaring.

En skøn og velholdt ejendom med masser af plads og en central beliggenhed. Fibernet er indlagt, og køber får 3 måneders gratis adgang.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.