Pilevangsvej 4, Hallelev, 4200 Slagelse

Flot istandsat og fritliggende villa på 331 m2 bolig + 65 m2 garage og værksted

-
Fantastisk lille landejendom med plads og muligheder, beliggende på en 4.585 m2 skøn og opvokset grund direkte ud til åbne marker. Ejendommen ligger i fredelige og naturskønne omgivelser i Hallelev kun få minutters kørsel fra Slagelse, og tæt på byerne Sorø Næstved Ringsted Kalundborg og Korsør.

Huset er på 331 m2 med plads til ca. 4-6 værelser samt stue og badeværelse på begge etager, og indeholder også en separat 2-værelses lejlighed med eget køkken og badeværelse. Helt perfekt hvis man ønsker et afsnit til større børn, bedsteforældre hjemmeerhverv eller til privat udlejning. For nuværende er lejligheden udlejet med en lejeindtægt på 36.000 kr. årligt + forbrug.

Ejendommen har fået en gennemgribende istandsættelse fra 1997 og frem til i dag, så det fremstår flot moderniseret i fine materialer der matcher den oprindelige stil. Der er lave driftsudgifter og opvarmes med gulvvarme i stueetagen og radiatorer på 1. sal via pillefyr, evt. suppleret med brændeovne.

Indretningen i stueplan er ændret til store og lyse rum, hvor bl.a. det ca. 40-45 m2 kombineret køkken og stue alrum miljø er en skøn oplevelse. Her er også kommet et stort bryggersrum og der er klargjort til endnu et nyt badeværelse, (færdiggøres evt. af køber). Ligeledes er 1. salen lys og rummelig med plads til egen stue eller gildestue, værelser med praktiske skabsrum samt alkove kontorplads og badeværelse.

Ud over hovedhuset er her en 65 m2 muret garage og værkstedsbygning med el-port, der kan udnyttes til mange forskellige formål omkring fritidsinteresser eller erhverv. Der er nem adgang til og fra den flisebelagte gårdsplads, og bag huset er en parklignende have med store træer små hyggekroge og bålplads.

Kom forbi og oplev en fantastisk tilbagetrukket og idyllisk ejendom i flot stand, og skønt beliggende midt i naturen lige udenfor storbyen.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.