Rolighedsvej 18, 4200 Slagelse

Centralt beliggende med mange muligheder - 183 m2 villa med 3-5 værelser og 103 m2 kælder

-
Flot og rummelig murermestervilla midt i Slagelse by med masser af plads og muligheder for forskellige indretninger. Man kan f.eks. have separat afdeling for hjemmekontor, store børneværelser på 1. sal med to garderoberum eget badeværelse og et praktisk tekøkken.

I stueplan er en stor entré hvor der kan indrettes et kontorrum eller værelse, og hvor man kan aflukke denne del samt 1. salen til det øvrige stueplan. Yderligere er her et badeværelse og et meget stort køkken alrum, der eventuelt kan åbnes op til en todelt opholdsstue. Fra køkkenet er her udgang til en fantastisk ugeneret og afstressende gårdhave, som ikke kræver noget særlig vedligeholdelse. Herude er også direkte adgang til carport og overdække til cykler motorcykel trailer m.v.

1. sal har 3 ekstra store og lyse værelser og 2 praktiske garderoberum. Her er også et stort badeværelse samt et fint tekøkken. En skøn fri udsigt over kvarteret vil man også opleve heroppe.

Under huset er en 103 m2 meget anvendelig kælderdel med en god højde, og med adgang både fra stueetagen og ude fra gården. Her er rigtig mange gode disponible rum til opbevaring og pladskrævende fritidsinteresser, vaskekælder værksted og vinrum eller hvad man nu har brug for. Der er i øvrigt sat vandlås på afløbet og lagt omfangsdræn omkring ydervæggene.Alle 3 etager er opvarmet med fjernvarme, og der er opsat en hyggelig brændeovn ved spisepladsen i køkkenet.

Beliggenheden er i top på en stille og lukket villavej tæt på grønne områder, og midt i byen med kort gå afstand til Nymarkskolen og Nymarkshallen, og til Slagelse centrums mange butikker, togstationen osv. Man behøver ikke at starte bilen for at gå en tur i byen, og skal man bruge bilen ud til motorvejen til og fra arbejde, så tager det også kun få minutter.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.