Akacievej 39, 2791 Dragør

Velholdt og renoveret villa med god beliggenhed

I skønne Søvang, på en lukket villavej, ligger dette velholdte hus, der er blevet vedligeholdt og renoveret over de sidste 10 år. I Søvang bor der rigtig mange børnefamilier, så der altid nogen børnene kan lege med indenfor det lukkede område. I Søvang er man både tæt på naturen og på byen. Inden for få minutter kan man således gå en tur langs vandet, bade fra den private badebro, spille golf eller nyde de grønne omgivelser som omkranser Søvang. Samtidig er man kun ca. 20 minutter fra Rådhuspladsen eller 5 minutter fra smukke Dragør.
Det første man møder fra vejen, er husets nyanlagte indkørsel med god plads til to biler. Herfra er der direkte adgang til et stort kombineret skur og garage, der er delvist isoleret. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen i en dejlig lukket have, med masser af plads til at hele familien kan udfolde sig. Fra haven og husets mange terrasser er det muligt at nyde de gode sommerdage og de forskellige årstider i ro og fred
Huset indeholder:
Det første vi møder i husets stueplan er en lys entre med masser af opbevaringsplads i de integrerede skabe. Herfra er der adgang til husets pæne, lyse badeværelse med badekar, til husets stue samt det helt nye og lækre køkken-alrum. Køkkenet er indrettet med et nyt Svane køkken af høj kvalitet og med et unikt design. Køkken-alrummet er husets hjerte, det er her man samles; både i hverdagen med familien, men også når der er gæster på besøg. Fra køkkenet er der adgang til huset bryggers, hvorfra man kommer til husets gæstetoilet. En stor skydedør i køkken-alrummet giver et fantastisk lys og direkte adgang til en af husets terrasser. Denne terrasse er udstyret med en hyggelig brændestabel, der skaber læ på terrassen og en stor markise.
Fra husets entre er der også adgang til husets førstesal. Her mødes man af en stor møblerbar repos med ovenlysvindue og integreret sovesofa. Reposen kan bruges til spillerum for børnene, gæsteværelse eller kontor, som man ønsker det. Det er endvidere nemt at opdele reposen, hvis man har behov for et yderligere værelse. Fra reposen er der adgang til husets værelser. På den ene side har man et stort og lyst forældresoveværelse med direkte adgang til walk-in closet. På den anden side af reposen findes to rummelige børneværelser med franske altaner.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.