Fælledvej 13, 2791 Dragør

Over 500 m2 bolig, værksted og garager - mulighed både for privat og erhverv.

Her får du masser af plads, det fordeles således.
Bolig: 185 m2
Udestue: 33 m2
Værksted, enten som privat eller erhverv: 149 m2
Garage: 109 m2
Carport: 35 m2


DET ER NU MULIGT OGSÅ AT BRUGE EJENDOMMEN SOM RENT PRIVAT ELLER RENT ERHVERV, MAN BEHØVER IKKE HAVE BÅDE PRIVAT BOLIG OG ERHVERV PÅ EJENDOMMEN!

Er du selvstændig og ønsker at kombinere hjemmet med din arbejdsplads eller har du en hobby, der kræver ekstra meget plads, så er her en unik mulighed for at drømmen kan gå i opfyldelse!

Her har du plads til det hele. Udover et flot totalrenoveret hus, hører der en stor grund med masser af muligheder til. Der er et stort værksted på 149 m2., som i dag bruges af sælger til autoværksted. Her er plads til to lifte. Herudover er der en stor garage på 109 m2, 2 gode carporte samt en overdækning mod møllelodden. Så er du selvstændig, måske vvs'er, maler, tømrer, murer eller måske bare har en hobby, der kræver lidt ekstra plads, så vil denne ejendom helt sikkert være noget for dig.


Huset er trukket lidt tilbage fra Fælledvej. Haven er placeret bag huset således, at man ikke har støj fra vejen, når man sidder og nyder det gode vejr.

Huset er 185 m2. og sælger har siden 2006 stort set renoveret hvert et hjørne af huset. Der er bl.a. gulvvarme i hele huset, nyere vinduer, nyere køkken og badeværelser, nyt tagpap, nyt el, nyt isolering, nye gulve, gipslofter, store ovenlys vinduer, nyere naturgasfyr og meget mere. (Sælger bruger for ca 10.000 kr. om året i varme)

Huset indeholder: Entré med to gode værelser med indbyggede skabe samt eget badeværelse, stor lys stue i åben forbindelse med det store åbne køkken. Fra stuen er der også adgang til husets store udestue på 33 m2.
Fra stuen kan man også komme ind i forældreafdelingen som består af soveværelse med walkin, stort lyst badeværelse, kontor og et mindre skabsrum.

Her er masser af plads, så har du brug for lidt ekstra plads end den normale familie, så er huset helt sikkert et besøg værd.

Der foreligger tilladelse til at man kan købe ejendommen, og bruge den som privat uden erhverv hvis man ønsker dette.

Vi glæders os til at byde jer velkommen.

Ring til Tonny på 51780246 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.