Hf. Sønderbro 37, 2791 Dragør

Her får I smagen af dansk sommer

Det er søndag og flagene svajer lidt i en let brise over hele haveforeningen. Man hører småsnakken mellem naboer over hækkene, mens man gør klar til en lækker frokost i haven -rugbrødsmadder med nye kartofler, mayonaise og purløg. Det er her man stresser af og smider skoene og går på bare fødder i græsset, når storby og arbejdsliv trænger til at komme lidt på afstand. Det er samtidig dansk sommer og kultur, når det er bedst.


Dette hyggelige haveforeningshus formår at rumme alt, hvad et fritidshus skal have.
Huset er indrettet med en entré, hvorfra der er adgang til et toilet, et godt værelse samt husets køkken. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der adgang til det andet værelse i huset. Her er ligeledes adgang til en skøn lys havestue.
Fra havestuen er der adgang til terrassen, hvor en del af terrassen er overdækket. Her er rig mulighed for enten at sidde i skyggen eller opholde sig i solen.
Bag huset er der en skøn lukket have, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde den helt specielle haveforeningensstemning. Foran huset er der en dejlig flisebelagt gårdhave, hvor man nemt kan sidde og drikke morgenkaffe med naboen

Ikke langt fra haveforeningen, har man mulighed for at nyde havnen og den gamle by i Dragør. Er man mere til natur, kan en tur på Vestamager & Amagerfælled eller en tur i kongelunden anbefales.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Ring på 82 82 28 82 for en fremvisning. Vi glæder os til at vise jer huset.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.