Vejsgårdtoften 84, 4241 Vemmelev

233 m2 patriciervilla med masser af luksusmiljø og plads til 5-6 soveværelser

-
Flot og mondæn villa fra 2008 opført i patricierstil med eksklusive materialer. Ejendommen er bygget af lokale håndværkere med sans for kvalitet i arbejdet, hvilket man bemærker i husets fantastiske miljø med højt til loftet og mange lækre detaljer og tilvalg.

Her er bl.a. centralstøvsuger og IHC trådløse elkontakter og IHC-Net, HTH køkkenelementer i kirsebærtræ, Svedoor fyldningsdøre og skibsparket i asketræ, italiensk stuk og italienske klinker rundt i huset (også på altanen), glas-mosaiksten i bruseniche og integrerede persienner i badeværelsesvinduer samt mange flere spændende ting. Der opvarmes med velfungerende jordvarmeanlæg, hvilket er både miljøbevidst og omkostningsbesparende. Årlig udgift er beregnet til 7.529 kr. jf. energimærke A2010.

Det er sjældent at man finder en bolig af nyere dato, som byder på denne smukke stil og er så gennemført i kvalitet. Det har naturligvis også bekostet langt mere end udbudsprisen viser, så her er bestemt tale om et skønt hjem til familien der ønsker noget særligt.

Boligen rummer masser af plads med mulighed for 5-6 soveværelser, og både badeværelse og opholdsstue på begge etager, så børnene kan have deres eget fællesrum eller man kan indrette et kontormiljø. Hjertet i huset er uden tvivl det kæmpe store køkken alrum, der stråler i den flotte lyse og gennemførte stil. Stuen er separat men er i direkte forlængelse af køkkenet, og fra den store terrasse på 1. sal er her en betagende panoramaudsigt ud over byen.

Villaen ligger i et fredeligt og børnevenligt kvarter på en lukket vej, tæt på vuggestue og børnehave, 2 gode skoler og indkøbsmuligheder i Brugsen og Netto samt apotek posthus og pakkeshop. Byens idrætsforening er meget velfungerende og giver anledning til gode fritidsaktiviteter. Der er kort vej til Slagelse by og kun få minutters kørsel til Vestmotorvejen for at pendle både mod København og Odense.

Kom ud forbi Vejsgårdtoften 84 og se jeres nye hjem.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42757980 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.