Parcelvej 17, 4690 Haslev

165 m2 totalistandsat villa med 3-5 værelser, 63 m2 dobbelt carport og central beliggenhed

-
Flot istandsat og tilbygget 1-plans villa med god central beliggenhed på en stille vej, tæt på byens hovedgade og togstation, dagligvarebutikker skoler og daginstitutioner.

Huset er udvidet til i alt 165 m2 bolig med en moderne og praktisk indretning, der byder på to separate værelsesafsnit med egne indgangspartier, to badeværelser, et ekstra stort køkken-alrum og en todelt stue med skydeglasparti imellem og adgangsdør, så rummene kan opdeles hvis man har gæster eller afholder arrangementer. Boligen har plads til ca. 3-5 soveværelser, og den ene fløj kan bruges som et soveværelse med egen tilstødende opholdsstue eller arbejdsrum med direkte indgang udefra.

Ejendommen har mange gode detaljer og tilvalg bl.a. facader i sibirisk lærketræ, sprossede vinduer og fyldningsdøre, gulvvarme i det meste af huset, loft til kip, brændeovn, loftspots ekstra elkontakter og elmarkise på træterrassen. Den 63 m2 store dobbelte carport har isoleret udhus/mindre værksted, og der er et 16 m2 lysthus til f.eks. spændende planter eller et skønt lille atelier. Yderligere 8 m2 brændskur og udhus til diverse opbevaring.

Energiniveauet er væsentligt forbedret ved ombygning og efterisolering, manuelt styret varmluftanlæg via solceller og et nyt oliefyr i 2016. Energimærket er kategori C med mulighed for A2020 ved de rentable forbedringer. Den årlige udgift til varme er beregnet til 14.882 kr.

Haven er dejlig lukket og ugeneret, og er flot og grønt anlagt med rhododendronbuske, træterrasse herregårdssten og små solkroge. Vejen er stille og tilbagetrukket midt i byen med kort afstand til Jernbanegade, og med nem adgang til og fra de større veje til byerne Næstved Slagelse Ringsted Køge og motorvejen mod København.

Vel mødt på Parcelvej 17.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.