Nyvangsvej 87A, Gørslev, 4100 Ringsted

126 m2 landbolig og 40 m2 udhus/anneks på 3.478 m2 grund direkte til skoven

-
Skønt og idyllisk landhus med en helt betagende beliggenhed, helt tilbagetrukket i landskabet direkte op til Giesegård skovene. Her er fuldstændig fred og ro omgivet af marker og skov, og et fantastisk dyreliv på nært hold.

Ejendommen er en klassisk gammel landbolig med mur- og bindingsværk stråtag og bondehusvinduer. Huset har en fornuftig loftshøjde på begge etager, og den har gennemgået en større istandsættelse udvendigt i 1987, hvor facader er renoveret op samt stråtag og vinduer udskiftet. Indenfor er der i år 2000 blevet udskiftet køkken badeværelse gulve og elinstallationer. Hertil er opsat en hyggelig brændeovn, og tilført en praktisk varmepumpe som er hovedvarmekilde i huset.

Boligen er på 126 m2 og hertil udhus/garage på 40 m2, som kan bruges til bil, opbevaring, mindre dyrehold et lille værksted osv. Grunden er på 3.478 m2 så der er også god plads til mindre dyrehold som hunde gedder får o.l. Dog ikke decideret hestehold, men der er gode muligheder for opstaldning i området og fine ridestier i skovene omkring ejendommen.

Indretningen i huset er i stueplan med en rummelig todelt opholdsstue (tidligere stue og værelse), og et delvist åbent køkken samt et badeværelse. På 1. sal er der to meget store værelser med masser af skabsplads. Det hele fremstår rigtig pænt og nydeligt i forhold til alder på huset og der er pæne rapporter. Dog skal der laves lidt efterreparationer på bindingsværk i husets hjørner, og udhuset trænger til en kærlig hånd.

Alt i alt en lille idyllisk perle med en fantastisk beliggenhed i pagt med naturen og med rimelig kort vej til byens faciliteter, eksempelvis DagligBrugsen i Gørslev, bus- og togforbindelse og Skovboskolen i Bjæverskov.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.