Ventedgårdsvej 4, Knabstrup, 4440 Mørkøv

169 m2 murstensvilla med 37 m2 carport og 74 m2 dobbelt garage/værksted

-
Stor og rummelig villa med både carport og dobbelt garage med god plads til biler og motorcykler eget værksted osv., samt en dejlig nem og aflukket have med græsplæne og fliseterrasser.

Huset byder på masser af plads og muligheder. Stueetagen har en stor vinkelstue, et separat spisekøkken som også kan åbnes op til stuen, et rummeligt soveværelse og et kombineret badeværelse og vaskerum.

1. salen har 3 store værelser og et rigtig fint fællesrum til børnene, eller et praktisk rum til hjemmekontor. Det ene værelse har eget walk-in-closet, og der er også et ekstra depotrum på etagen.

Ejendommen er pænt vedligeholdt, og der er netop anlagt nye havefliser og løbende igennem årene udskiftet de store ting som tag tagrender døre og vinduer. Indenfor er der efterisoleret og tidligere udskiftet køkken og badeværelse samt indlagt naturgas og opsat en hyggelig brændeovn i stuen. Bemærk at energimærke er kategori C for den her ellers gamle hustype, og at der er en pæn tilstandsrapport med lidt reparationer på murværk.

Nyeste forbedringer: Zink tagrender, gavlspær og udhæng, trappe udendørs og belægning foran huset, septiktank sløjfet og kommet på kommunal kloak, udskiftet hoveddør terrassedør og lydisoleret vinduer, udskiftet ledningsnet i huset, badeværelse. 1. Sal renoveret, Walk in closet, hulmursisoleret og isoleret i skunk bjælkelag og loft og indsat brændeovn.
Området i den lille landsby Knabstrup er skønt og fredeligt, og man har kort gå- og cykelafstand til Knabstrup Station Skovvejens Skole Knabstruphallen og byens bagerforretning. Der er få minutters kørsel til dagligvareindkøb i Mørkøv, og turen videre til Holbæk tager ca. 15 minutter.

Kom ud forbi og se dette store hus med plads og muligheder.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.