Roskildevej 145, 1. TH., 2500 Valby

Nymalet lejlighed på 1. sal beliggende tilbagetrukket fra hovedvejen

-
Velindrettet 2-værelses lejlighed beliggende på 1. sal, godt tilbagetrukket fra Roskildevej med soveværelse imod gården. Lejligheden fremstår helt nymalet med bl.a. fuldspartlede og filtsede vægge og lofter, og som er klargjort af et professionelt malerfirma til en værdi af 50.000 kr. De fine plankegulve er dog ikke ordnet, så køber selv kan vælge om de skal lakeres ludbehandles eller andet.

Lejligheden har en rigtig god indretning med en lille fordelingsgang, et badeværelse med brus, et ældre køkken med pæne hvidevarer og en stor rummelig opholdsstue samt et ligeledes stort soveværelse med kig til det hyggelige gårdmiljø. Her er cykelparkering og grønne arealer med legeplads og bænke. Til lejligheden er også et praktisk loftrum og et fælles tørrerum til vasketøj. Der er vaskemaskine i lejligheden og vaskekælder i bebyggelsen.

Boligen ligger meget centralt placeret tæt på Roskildevej og Ålholm Station, Peter Bangs Vej og Valby Langgade med masser af butikker, og Damhussøen hvor man kan nyde sine gå- og løbeture.

Der er mulighed for hurtig overtagelse af lejligheden!

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.