Kvædevej 4, 4690 Haslev

Villa med plads til 3-4 værelser, og en god beliggenhed med dejlig ugeneret have

-
Skønt hus med en god beliggenhed på en stille og lukket villavej i kort gå afstand til skole og daginstitutioner, dagligvarebutikker og Haslev Station.

Huset har en super fin indretning med mulighed for op til 4 soveværelser (p.t. 3), og her er to badeværelser spisekøkken og et praktisk bryggers samt en rummelig stue med udgang til en overdækket terrasse og en aflukket have med masser af skønne planter og et hyggeligt dyreliv. I sær er her mange flotte småfugle, da haven er godt vokset til og gør den dejlig ugeneret.

Ejendommen er velholdt men fremstår dog i oprindelig stand, så man selv kan sætte sit eget præg på f.eks. køkken og badeværelser og indrette til familien med 3 eller 4 soverum. Der er også en fin mulighed for at sammenlægge køkken og opholdsstue, hvis man er til et mere åbent køkken-alrum. Her er dog stadig god plads til spisebord og stole i det nuværende køkkenrum.

Pænt og velholdt miljø i boligen med parketgulve i flot stand, bortset fra i gangen hvor der er pladegulv med tæppe på. Der opvarmes med fjernvarme og er etableret ny varmtvandsbeholder og styring til fjernvarmen. Seneste årsforbrug var på lige godt 17.000 kr., og med det nye anlæg og lidt opgradering omkring isolering kan det sagtens sænkes yderligere. Til huset er der en 23 m2 garage og ellers god plads til at parkere bilerne både i indkørsel og ude på vejen.

Skøn 1-plans villa i et hyggeligt kvarter med godt naboskab, og i et grønt område med kort afstand til både Haslev bymidte og ud til motorvejen. Busstoppested forefindes meget tæt på ejendommen.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.