Kværkebyvej 32, Kværkeby, 4100 Ringsted

168 m2 indeklimavenlig luksusvilla fra 2009 med 48 m2 dobbelt garage

-
Super flot og stilfuld villa for den klimabevidste familie, der ønsker et dejlig sundt miljø i hjemmet med meget lave driftsudgifter og en nem løbende vedligeholdelse.

Huset er opført af sælger i 2009 i lækre kvalitetsmaterialer med mange gode tilvalg og detaljer. Rammerne er gennemført bygget i højtisoleret trækonstruktion med energiruder og tegltag. Ikke noget med betonindervægge her. Boligen opvarmes med rumopdelt gulvvarme via pillefyr og Genvex varmegenindvinding, og seneste årlige varmeforbrug er nede på beskedne 6.000 kr. Energimærke er klasse C og A2020 med de evt. sidste par opgraderinger.

Flere fine detaljer er bondehusvinduer med indvendige sprosser for nem rengøring, gedigne plankegulve og fyldningsdøre med udskårne karme. Centralstøvsugeranlæg kan også nævnes som et særligt touch sammen med flotte elementer fra JKE-Design i både køkken og i husets to badeværelser.

Indretningen er helt perfekt med 4 gode soveværelser, to badeværelser, et separat bryggers, stort køkken-alrum og en dejlig rummelig stue med udgang til 2 fine terrasser og en skøn aflukket sydvendt have.

Haven er nemt anlagt sammen med en virkelig flot stenbelagt indkørsel til den mest fantastiske 48 m2 dobbelte garage med elporte. Her er også varme på, da fyret er placeret herude. En dejlig stor garage bliver man glad for året rundt, og som et muligt værksted eller ekstra plads til opbevaring.

Denne fine bolig ligger i Kværkeby lige udenfor Ringsted, og med meget kort vej til motorvejen i begge retninger. Det er i dagligdagen en stor fordel, at man er afsted imod storbyerne på få minutter. Hjemme kan man så nyde fred og ro, og landsbyen har sin egen friskole og folkeskolen er tæt på ovre i Vigersted, hvor skolebussen kører til.

Kom ud forbi og se et fantastisk flot og velbygget hus som er sundt at bo i og billigt i drift.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning af boligen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.