Keldsvej 5, Bjerge, 4480 Store Fuglede

270 m2 flot istandsat landvilla med 360 graders panoramaudsigt over åbne marker

En sand perle af en bolig med en skøn beliggenhed helt tilbagetrukket med fred og ro, og med fri panoramaudsigt hele vejen rundt om ejendommen. Man har sågar sin egen lille hyggelig allé med indkørsel til gårdspladsen, og bag huset er en overdækket terrasse og en dejlig nem have.

Huset byder på 223 m2 flot istandsat boligareal og 47 m2 værksted/udhus og fyrrum. Værkstedet og 1. sals beboelsen oven over er opført i 2007, og der fik den øvrige del også en større istandsættelse, så det hele i dag fremstår meget flot og moderne i både stil og indretning.

Der er blevet udskiftet tag og vinduer, køkkener toilet badeværelse, og indsat træpillefyr der giver en god driftsøkonomi med kun 17.000 i årligt beregnet forbrug. Jf. energimærke klasse D. I energimærket er der ingen større rentable forbedringsforslag og både tilstandsrapport og eleftersyn ser fornuftige ud.

Ejendommen rummer en masse spændende muligheder for den pladskrævende familie. Eksempelvis 3-7 soveværelser og opholdsstuer samt køkken- og toiletforhold på begge etager. Den store spisestue på 1. sal kan rumme plads til de helt store festarrangementer, eller ændres til værelser ligesom værkstedet kan indrettes til en separat teenagerafdeling med egen indgang. Det kan også benyttes til et stort hobbyrum eller kontor.

Beliggenheden her på Keldsvej 5 bliver ikke meget bedre. Fuldstændig tilbagetrukket med fred og ro og den skønneste udsigt i alle retninger, og med meget kort vej hen til hovedvejen imod Kalundborg og Slagelse samt de omkringliggende mindre byer med gode indkøbsmuligheder.. Ubby Gørlev og Høng ligger alle ret tæt på.

Tag familien med ud og oplev denne fantastiske perle af en idyllisk beliggende landvilla med rigtig mange muligheder.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning af boligen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.