Højby Hovedgade 63, 4573 Højby

205 m2 smuk og velholdt villa med 5-7 værelser, og en parklignende have med udekøkken og værksted

-
Stor og flot istandsat ejendom med central beliggenhed midt i Højby, tæt på Højby Sø skole indkøb og togstation, og med kort gå- og cykelafstand ud i naturen.

Boligen ligger nærmest perfekt i forhold til Odsherreds mange seværdigheder samt alle de skønne badestrande og lystbådehavne, og hyggelige steder som Sommerland Sjælland og Odsherred Golfklub. Nem adgang til og fra området via motortrafikvejen tæt ved byen.

Hovedhuset er på 205 m2 bolig med 3 værelser i grundplan og 2 mere på 1. sal plus flere store loftrum, der giver mulighed for 5-7 soveværelser i alt. Huset har et stort landkøkken i direkte forbindelse med en kæmpe opholdsstue med 3-fløjede døre ud til en sydvendt terrasse, og en fantastisk parklignende have fyldt med spændende planter og dyreliv.

Her er også et skønt overdækket udekøkken og isoleret værksted/udhus, en flot marmorfontæne og masser af små hyggelige solkroge. Yderligere en 40 m2 carport til bil, motorcykel trailer cykler osv.

Ejendommen er løbende istandsat og fremstår med et flot stråtag og bondehusvinduer, højt til loftet med frie loftsbjælker, pæne plankegulve samt klinker med gulvvarme via fjernvarme. De mange moderniseringer er holdt med respekt for husets oprindelige stil, og der foreligger en flot tilstandsrapport.

Med efterisolering energiruder og udskiftning af de få elpaneler til varmepumpe kan boligen opnå energimærke klasse B, og her er brændeovn til at supplere på fjernvame- og elvarmeforbrug. Nuværende forbrug er jf. sælger ca. 22.000-24.000 kr. i årlig opvarmning.

Kom ud og se denne velholdte og virkelig smukke villa med masser af plads og muligheder, og en fantastisk oase af en tilbagetrukket have med fred og ro midt i Højby.

Se mere om Odsherred: https://vejentilodsherred.dk/erhverv/cases/#tangproducent-med-fuld-fart-paa

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.