Hornbækvej 198, 3490 Kvistgård

Hyggeligt lille landsted med plads og muligheder beliggende direkte til skoven

-
Spændende ejendom på 2.428 m2 flot opvokset grund, med god plads og muligheder for værksted og dyrehold midt i det skønne skovområde ved Danstrup-Krogenberg Hegn.

Huset ligger centralt lige uden for Kvistgård direkte til skoven, hvor den store grund giver rummelighed til forskellige interesser hvor man kan have hundegård eller indhegning til heste får geder gæs o.l., og annekset kan indrettes til f.eks. dyrehold værksted lager eller gæstehus.

Boligen er på 111 m2 og indeholder i stueplan et dejlig stort spisekøkken i landlig stil med udsigt til haven og skoven, og her er en dekorativ og praktisk masseovn til at fyre op med ud over husets centralvarme og oliefyr. I stueplan er også et flisebadeværelse og 2 soveværelser. På 1. sal er en skøn opholdsstue med fritlagte loftsbjælker, en rummelig hems og endnu et soveværelse.

Huset er velholdt og stilen er gennemført i forhold til det gamle byggeår fra 1934, med bl.a. gedigne plankegulve gamle fyldningsdøre og bondehusvinduer samt gulpudsede facader og røde vingetegl. Udhus/anneks på 40 m2 er holdt i samme stil, og der er carport og træskure til bil brænde og opbevaring.

Haven er flot opvokset og ligger i direkte forbindelse til skoven, med nem adgang til de mange vandre- og løberuter, mountain bike spor hundeskov og fine ridestier samt de små og store søer i den smukke nordsjællandske natur.

Kom ud forbi og bliv inspireret til at bo i naturen uden for mange naboer og et rigt dyrelivåret rundt.

Bemærk at beliggenheden ud til vejen naturligvis betyder lidt trafikstøj i området, og at det netop giver mulighed for at man selv at kunne rumstere lidt på ejendommen, og der kan i øvrigt nemt etaberes et støjværn ved træerne langs vejen.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.