Ryttergårdsvej 36, 1. TV., 3520 Farum

1. sals lejlighed bagerst i bebyggelsen med fri udsigt til begge sider

Dejlig roligt beliggende 3-værelses lejlighed på 75 m2, og med en super god placering på 1. sal med lys og luft uden alt for mange trapper op til boligen.

Nem parkering lige ved opgangsdøren og blokken ligger ugeneret bagerst i bebyggelsen, så der er ingen gennemkørende trafik.

Fri udsigt til begge sider og en solrig sydvestvendt altan direkte ud til grønne arealer. Central beliggenhed i byen med meget kort afstand til indkøbsmuligheder og spisesteder på Farum Hovedgade og Farum Bytorv, bus- og S-tog station, skole og børneinstitutioner.

Lejligheden har et separat køkken med en skøn udsigt. Det fremstår i god stand med elementer fra Kvik køkken, og med både opvaskemaskine og vaskemaskine ud over de almindelige hårde hvidevarer. Der er skabsplads i gangen, et flisebadeværelse med brus, to soveværelser og en lys stue med udgang til altan med plads til bord og stole.

Der er brugsret til eget kælderrum, fælles vaskeri og cykelkælder samt fri parkering lige ved opgangsdøren. Gårdmiljøet er hyggeligt med legeplads samt borde og bænke på de store grønne fællesarealer i den veldrevet ejerforening Farum Ringpark.

Den fine udsigt og tilbagetrukket beliggenhed gør lejligheden til en af de bedst placerede i området.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning af boligen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.