Drosselvej 1, 4300 Holbæk

215 m2 gennemført istandsat murstensvilla, beliggende tilbagetrukket tæt ved vandet

-
Flot klassisk murstensvilla med en dejlig stor og plan have, og en god beliggenhed tilbagetrukket fra Kalundborgvej midt i det attraktive fuglekvarter ned til Holbæk Fjord, og med kort vej til byens centrum med mange seværdigheder spændende butikker og spisesteder.

Ejendommen er opført i 1922 og tilbygget i 2012, hvorefter det har fået en gennemført istandsættelse fra A-Z.

Huset fremstår på bedste vis med pudsede murstensvægge, vingetegl zinktagrender bondehusvinduer og fyldningsdøre. Flotte Vikings plankegulve og Ivers gulvklinker samt fritlagte loftsbjælker på 1. sal. Loftspots ekstra stikkontakter og netstik viser at detaljerne er på plads. Driftsudgifterne er kommet i bund, og seneste årsudgift for naturgas er på kun 4.090,72 kr.

De 215 m2 beboelse byder på mange muligheder med plads til 4-5 soveværelser, og stue og badeværelse på begge etager. For nuværende er her indrettet i stueplan med en indbydende hall og et kæmpe køkken-alrum plus 3 soveværelser badeværelse og bryggers/vaskerum.

På 1. sal er en stor opholdsstue og et soveværelse samt repos og badeværelse med kar og brus. Man kan også indrette opholdsstue nedenunder og værelser ovenpå.

Huset byder på en fantastisk blanding af den gamle murermesterstil og stilen i et nyt hus med kvalitet i og omkring detaljer og materialevalg. Lave driftsomkostninger på under 10.000 kr. i årlig varmeudgift via naturgas jf. energimærke C. Ved de rentable forbedringer udført ligger energimærket sig på niveau A2010.

Beliggenheden matcher det flotte hus utrolig godt. Haven er dejlig ugeneret, og her kan tilbringes mange skønne timer og hyggelige stunder med familie venner og gode naboer. Her er også plads til havkajakkerne, hvis man vil sejle en tur på fjorden. Se mere af denne gennemførte og flot istandsatte villa beliggende tæt ved vandet.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.