Kollundvej 29, 2770 Kastrup

1-plans villa med 3-4 værelser og en tilbagetrukket beliggenhed i kvarteret med sydvendt have

-
Bo i rolige omgivelser i Pilegårdskvarteret i Tårnby og Amager Vest, tæt på alt i og omkring København.

Huset ligger med en perfekt tilbagetrukket beliggenhed og en dejlig lukket sydvendt have med græsplæne og fliseterrasser, hvor man kan hygge sig og slappe af. Flot indgangsparti til boligen med et smukt støbejernshegn og indkørsel til bil osv., og naturligvis fri parkering ude på vejen.

Indretningen er nærmest ideel med mulighed for 3-4 soveværelser, to badeværelser, et stort bryggers og separat spisekøkken der nemt kan åbnes op til et kombineret køkken-alrum og opholdsstue med udgang til en vestvendt terrasse og en reel og plan have til leg og aktiviteter.

Ejendommen er bygget i god kvalitet i gule mursten og med løbende udskiftning af termoruder og vedligeholdelse af taget. Indvendigt er her fletparketgulve i alle opholdsrum, ædeltræloft i stuen, og rummene er nymalede så de fremstår pæne og indbydende. Huset opvarmes med naturgas, og kan med efterisolering m.v. opnå energimærke klasse C.

Køkkenet har god spiseplads og er med gedigne og solide elementer, så lidt maling her og nye bordplader og det står super flot. Ligeledes to velholdte flisebadeværelser som er praktisk indrettede med henholdsvis brus og badekar.

Lokation betyder alt, og Kollundvej 29 ligger absolut bedst muligt med den sydvendte have og samtidig helt tilbagetrukket fra større veje.

Her er kort afstand til dagligvarebutikker og ikke mindst Pilegårdsskolen. Desuden ligger Ørestaden og Fields samt Vestamager Metrostation tæt på. Hvis man er til naturoplevelser og aktiviteter kan Kalvebod fælled med fritlagte arealer og naturlegeplads måske lokke, sammen med Amager Strandpark og dens perfekte strande og mange vandaktiviteter.

Endelig ligger lufthavnen samt resten af København med masser af spændende oplevelser og gode spisesteder inden for nem rækkevidde.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.