Tranehusene 47, 2620 Albertslund

167 m2 enderækkehus med mange forbedringer og god beliggenhed ud til grønt område.

-
Flot enderækkehus i Godthåbsparkens etape 3 med muret facade og en større terrasse på 1. sal, samt en god beliggenhed helt tilbagetrukket i bebyggelsen direkte ud til et fredeligt grønt areal.

Rækkehuset er på 112 m2 bolig med 55 m2 kælderetage, og det hele fremstår meget velholdt og med rigtig mange fine forbedringer. Træfacader og de fleste vinduer er skiftet, og trappen er vendt om så man går i kælderen fra entréen og op til 1. sal fra stuen. Yderligere er her lavet et walk-in closet imellem to soveværelser som er en ret god detalje, og der er udskiftet både køkken toilet og badeværelse, samt indvendige døre stikkontakter trægulve og klinkegulve (gulvvarme i entré køkken og badeværelse).

Kælderen er ligeledes sat i stand og er blevet opdelt til flere rum. Her er et kæmpe depotrum/vaskerum med bad, og to store rum der kan bruges til f.eks. krea-værksted spillerum en lille lounge eller et kontor. Boligdelen har 3 store soveværelser, et walk-in closet, badeværelse og gæstetoilet, og et separat køkken og opholdsstue med udgang til delvist overdækket terrasse og en nem have.

Kvarteret i Godthåbsparken er meget eftertragtet med store grønne områder og mange fællesfaciliteter og klubber, bl.a. tennisbaner minigolf og eget badeanlæg. Se mere på www.gpnyt.dk. Området ligger med ganske kort vej til daginstitutioner skoler og indkøb, og bussen kører lige til Albertslund Station og Glostrup Station.

Motorvejen imod København Ballerup og Roskilde er få minutter væk, og byens fantastiske stisystemer ligger lige udenfor døren, så man kan gå og cykle rundt i hele denne skønne grønne lund på Vestegnen.

Kontakt Michael Hoffström på telefon 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.