Stensbjergvej 3, Gierslev, 4270 Høng

213 kvm. flot istandsat landvilla med mulighed for 3-6 soveværelser

-
Stor og flot istandsat landvilla med spændende detaljer, samt dobbelt carport og en dejlig nem og overskuelig have.

Det oprindelige hus er blevet ombygget og renoveret flot op med sans for den gamle stil, og fremstår med en moderne indretning og masser af charme og sjæl. Huset har nogle fantastiske muligheder for den pladskrævende familie, der gerne vil udfolde sig i de 213 kvm. bolig med dejlige store opholdsrum.

Indenfor er her en skøn hall med svungen trappe til 1. salen, gæstetoilet, et landligt spisekøkken-alrum og en balsal af en opholdsstue med et fantastisk lysindfald fra de mange fine hvide vinduer. Både opholdsstue og spisekøkken skal opleves, og begge de store rum har udgang til fliseterrasse og haven.

Stort praktisk bryggers og ligeledes et stort badeværelse med både brus og en jacuzzi, hvor man kan slappe af efter en travl dag. På 1. sal er her p.t. 3 store soveværelser og en hyggelig tv-stue, hvor børnene f.eks. kan få deres eget fællesrum. Det ene soveværelse har udgang til en kæmpe tagterrasse.

Man kan indrette sig med 2 værelser mere på 1. salen, plus evt. et nede i en del af stuen, så der i alt kan etableres 6 soveværelser, hvis man får brug for det.

Ejendommen ligger i Gierslev landsby kun 2 km. fra Høng, hvor her er privat- og kommuneskole, daginstitutioner og flere butikker. Fra Gierslev er der kort vej ud til hovedvejen imod Slagelse og Kalundborg, der nås i bil på ca. 10 og 20 minutter.

Kom ud og kig på denne store og flotte landvilla med masser af plads.

Bemærk at tilstandsrapporten er med allonge for udbedringer.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.