Slåenhaven 8, 4330 Hvalsø

Luksusvilla - 151 m2 Frydkjær Skagenshus fra 2009

Eksklusiv og harmonisk Frydkjær Skagenshus bygget i kvalitetsmaterialer hele vejen rundt.

Strøgne røde mursten med bondehusvinduer tegltag og zinktagrender, og indvendigt med filtsede vægge og lofter med spots, fyldningsdøre og udskårne dørkamme. Stilfuldt landligt køkken og to badeværelser med lækre materialevalg. Lavt energiforbrug med rumopdelt gulvvarme via fjernvarme, og varmegenindvinding i lofterne samt netstik i alle opholdsrum med indlagt fibernet.

En sjælden udbudt bolig på en lukket vej i et børnevenligt villakvarter, med kort afstand til skole, indkøb og togstation, og en beliggenhed i særklasse med en helt uimodståelig have med fri panoramaudsigt over åbne marker.

Indretningen er perfekt med et dejlig stort køkken alrum og en separat stue, begge med udgang til træterrasse og haven og 4 soveværelser opdelt i forældre- og børneafdeling med hver sit flisebadeværelse. Hertil et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og mange indbyggede skabe. Huset er meget lyst og indbydende, og den fritliggende udsigt kan nydes både indenfor og udenfor. Huset har en stor flisebelagt gårdhave med plads til havemøbler trampolin redskabsskur og evt. legehus m.v. Baghaven er dejlig ugeneret og anlagt med buske og blomster, en plan græsplæne og en fin ugeneret terrasse, hvor udsigten og sommerens udeliv virkelig kan nydes.

Området er et skønt nyere kvarter i Hvalsø by, tæt på togstation og busforbindelse i HT-området samt indkøb, skole, biograf, kulturhus, sportshal og en dejlig stor skov, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter. I kvarteret bor der både seniorer og børnefamilier, i et rart og trygt miljø med masser af omkringliggende grønne arealer. Hvalsø by ligger centralt i forhold til store byer som Holbæk, Ringsted, Roskilde, Køge og København.

Kom ud og oplev denne flotte luksusvilla.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.