Skamstrupvej 61, Skamstrup, 4440 Mørkøv

1 eller 2-families luksusvilla på 312 m2, beliggende tæt på Holbæk

-
Fantastisk flot og rummelig murermestervilla i super fin stand, og med ekstra god plads og mulighed for at samle 1 eller 2 familier under samme tag. Ejendommen er på 312 m2., hvoraf de 273 m2. er registreret boligareal.

Huset har en fantastisk indretning med 2 separate indgangspartier, der gør det muligt med en opdeling til to boligafsnit i stueplan og på 1. sal. Her kan man samlet indrette sig med 6-7 soveværelser, og med både opholdsstue og badeværelse på begge etager.

Husets mange værelser kan naturligvis bruges til soverum, eller anvendes til hobby- og aktivitetsrum, klinik eller hjemmearbejdsplads. Ud over værelser er her også et stort bryggers, værksted og fyrrum.

Ejendommen fremstår i sublim stand, så der ikke skal laves en masse istandsættelse. og sælger har ordnet småtingene i tilstandsrapporten. På Skamstrupvej får man den skønneste beliggenhed med en fantastisk fred og ro, og masser af idyl og naturoplevelser lige uden for døren.

Fra Skamstrup er der kun få km. ind til Mørkøv med skole og institutioner, idrætshal, dagligvarebutikker og togtransport til Kalundborg og København. Jyderup ligger ligeledes tæt på, og der er ca. 15 min. kørsel ind til Holbæk, 30 min. til Roskilde og en times tid ind til København.

Er drømmen et stort og flot hus, så kom ud og oplev denne klassiske og eksklusive murermestervilla.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.