Søndre Strandvej 101, 2791 Dragør

Rækkehus med direkte udsigt til Øresund

Her får I et rigtig lækkert enderækkehus med direkte udsigt til Øresund og enge, så langt øjet rækker. Huset er ét bland 21 boliger, som er opført af NCC i 2004. Huset er opført i lækre materialer, og har bl.a. gulvvarme i hele huset.

I stueplan indeholder rækkehuset her en entre med indbyggede skabe, 2 gode børneværelser, et lækkert lyst gæstebadeværelse samt et stort køkkenalrum. Køkkenalrummet er huset hjerte og det er her familien samles. Køkkenet er et pænt lyst HTH køkken. Sælger har indenfor de sidste 4 år skiftet de fleste af hvidevarerne i køkkenet. Fra køkkenalrummet er der adgang til husets skønne terrasse, hvorfra man kan sidde og nyde den skønne udsigt. Da huset er et enderækkehus, har man lidt mere terrasse end i de øvrige boliger.

Bevæger man sig op på første sal, er det første man bliver mødt af, en dejlig stor stue med brændeovn, hvor der er udgang til en stor altan. Også her drager man fordel af, at huset er et enderækkehus, da altanen er lidt større end i de øvrige huse. Fra altanen er der en helt fantastisk udsigt ud over først enge, så strandenge og sidst Øresund. Der er ingen huse, som generer udsigten og engene er fredede.
Endvidere er der på 1. sal et fint stort soveværelse med tilhørende badeværelse med godt med skabsplads.

Til rækkehuset hører også en carport, og ved siden af carporten er der en plads til endnu en bil. I forlængelse af carporten er der et godt skur.

Når udsigten er så skøn som her, er det en klar fordel, at man som ejer ikke skal bruge tid på at pudse vinduer eller slå græs. Du kan blot sætte dig tilbage og nyde det. Grundejerforeningen står for vinduespudsning og græsslåning og udgiften hertil er indeholdt i grundejerforeningskontingentet. Ejendomsforsikring og yousee grundpakken også indeholdt i kontingentet til foreningen.

Vi glæder os til at give jer en fremvisning af huset. I er meget velkommen til at ringe til Tonny Mikkelsen på 82 82 28 82 eller 51 78 02 46 for en fremvisning

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.